Isnin, 11 Januari 2016

Testimoni 6: Solat Hajat Pulihkan LumpuhSyukur alhamdulillah! Di atas adalah antara kes kejayaan Rawatan Solat Hajat di PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ yang sempat dikongsikan di sini. Sesungguhnya Iman, Taqwa dan Istiqomah (berterusan) itu adalah sangat penting di dalam mencari kesembuhan apa jua Penyakit dan Masalah yang dihadapi. 

Para Perawat kami hanya menjalankan ikhtiar dan berusaha dengan sebaik mungkin dalam merawat setiap Pesakit. Segala kesembuhan adalah dengan izin, kehendak dan kuasa Allah SWT jua. Teruskan berikhtiar dan berusaha. Janganlah sesekali kita berputus-asa!

"Wahai umat MANUSIA! Sesungguhnya telah datang kepada kamu AL-QURAN yang menjadi NASIHAT PENGAJARAN DARI TUHAN kamu dan yang menjadi PENAWAR BAGI PENYAKIT-PENYAKIT BATIN yang ada di dalam dada kamu dan juga menjadi HIDAYAT PETUNJUK UNTUK KESELAMATAN, serta membawa RAHMAT bagi ORANG-ORANG YANG BERIMAN."  (Yunus: 57)

"ALLAH menurunkan PENYAKIT dan menurunkan pula UBATNYA, DIKETAHUI OLEH YANG MENGETAHUI DAN TIDAK AKAN DIKETAHUI OLEH ORANG YANG TIDAK MENGERTI" (HR Bukhori dan Muslim)

Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut!

Artikel tulisan:
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™
alqayyum2u.blogspot.my

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Popular